Urang make cookies pikeun ngamaksimalkeun pungsionalitasna sarta kinerja pamaké urang. Baca kami Sarat jeung Kaayaan cookie leuwih wincik. Beunang
×

Milari naon anjeun?

Ngatur & nurture ngabalukarkeun

meunang pisibilitas

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan CompanyHub

Dimutakhirkeun pamungkas dina: 24 Méi 2018

Inpo anjeun sakumaha penting pikeun kami sakumaha anu kasebut ka anjeun jeung kami anu komitmen ngajaga inpormasi Anjeun. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu ngajelaskeun naon informasi CompanyHub ngumpulkeun, kumaha eta ngumpulkeun informasi anjeun ngaliwatan rupa hartosna digital na kumaha eta perkara migunakeun ieu dikumpulkeun informasi. Anjeun dipénta pikeun nempoan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu saméméh (i) ngagunakeun CompanyHub Web / aplikasi Mobile, (ii) ngakses jeung ngadaptar ngaliwatan website companyhub.com jeung / atawa (iii) ngagunakeun sagala na sakabeh situs patali, aplikasi, jasa jeung parabot , paduli kumaha anjeun ngakses atawa make eta. Keur kaperluan pamahaman hadé, aplikasi CompanyHub, ramatloka jeung sakabeh situs patali, aplikasi, jasa jeung parabot anu hereinafter koléktif disebut 'COMPANYHUB platform'.

Urang nawiskeun Anjeun kamampuhan pikeun nyambung jeung atanapi nganggo CompanyHub Platform maké panganteur wéb. Dibekelan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dilarapkeun ka sagala aksés web sapertos na pamakéan tina CompanyHub Platform.

Ku ngakses CompanyHub Platform na ku cara méré informasi dipénta, anjeun idin ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang. Urang cagar katuhu kami jeung ngaropéa atawa jieun perobahan luyu kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kieu ti jaman ka jaman, nu wajib jadi mujarab kana posting na. Urang wajib intim anjeun ngan dina kasus dimana aya parobahan penting pikeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu. pamakéan terus anjeun tina CompanyHub Platform, sanggeus resi intimation misalna, bakal dianggap salaku ditampa anjeun dianggap kana parobahan.

The Produk and Services ditawarkeun ku CompanyHub Platform teu diarahkeun ka individu di handapeun umur tilu belas (13). Lamun Anjeun minor a, urang menta anjeun teu babagi data pribadi wae atanapi nganggo Produk jeung / atawa Layanan urang.

émbaran ngumpulkeun

Naon masihan kami

Urang ngumpulkeun informasi Anjeun masihan urang atanapi diturutan kami pikeun aksés. Émbaran mungkin kaasup tapi teu diwatesan ku anjeun ngaran, gambar, tanggal lahir, email jeung / atawa alamat fisik, telepon jeung / atawa jumlah mobile, gender, béréndélan kontak, informasi média sosial sarta profil, lokasi (GPS) informasi, aktivitas jeung kinerja inpo jeung lamun informasi diperlukeun dina Wasalam ka modeu pembayaran / kartu kiridit / rekening bank. Anjeun ngaku yen anjeun disclosing informasi ieu sukarela. Mun anjeun teu keukeuh nyingkab informasi ieu, nu bébas do, mungkin wae nu teu bisa avail jasa tangtu ditawarkeun ku CompanyHub Platform.

Data Urang Kumpulkeun

Urang bisa otomatis kumpulkeun jenis handap inpormasi dina urutan nyadiakeun anjeun kalawan ngagunakeun sarta aksés ka CompanyHub Platform, sarta pikeun mantuan kami pribados na ningkatkeun pangalaman anjeun:

  • Émbaran ngeunaan komputer atawa alat ngakses CompanyHub Platform, Alamat IP anjeun, browser, Vérsi browser, sistem operasi, referrer, jaringan mobile, pamadegan kaca, data ad, data web log baku jsb
  • Émbaran anjeun nyadiakeun keur ngalanggan rupa bewara kayaning turutan-up surat, poean kasimpulan tugas, bewara tugas, panginget tugas, bewara ékspor data impor, bulkchanges bewara, invoices jeung / atawa buletin misalna ngaran, alamat surélék jsb
  • Émbaran patali sagala purchases jeung transaksi anjeun ngasupkeun liwat CompanyHub Platform kayaning ngaran, alamat, alamat surélék, telepon, rinci kartu jsb
  • Émbaran ti sistem Anjeun nyambung ke CompanyHub Platform kayaning akun surelek anjeun, almenak. Lamun Anjeun authorize kami ngakses / Akun surélék lianna Google Anjeun, urang wajib narik sakabeh paguneman surélék anjeun pikeun Genep (6) bulan panungtungan ti tanggal otorisasina tur nuluykeun narik saacan anjeun nyabut akun surélék. Sistem kami lajeng bakal nganalisis surelek ieu sarta misahkeun kontak penting dumasar kana paguneman surelek sareng ogé dikaitkeun surelek sareng kontak.
  • Urang ogé bisa ngumpulkeun informasi tina atawa ngeunaan anjeun ku cara nu sejen, kayaning mun anjeun ngahubungan tim rojongan customer urang, mun anjeun ngabales survéy hiji jeung / atawa salila interaksi anjeun kalayan anggota jualan urang jeung marketing atanapi rojongan teknis tim. Urang bisa nangkep atawa ngarékam paguneman telepon antara anjeun atanapi saha anu nimpah nama anjeun sarta staf rojongan kami keur kaperluan kualitas jeung latihan internal. Ku komunikasi kalayan kami, maneh ngaku yen komunikasi Anjeun bisa jadi overheard, diawaskeun, atawa dirékam tanpa aya bewara salajengna atawa peringatan.
  • Simkuring (kaasup pausahaan urang dianggo kalayan) bisa nempatkeun file data leutik dina komputer Anjeun atawa alat sejen. Ieu file data bisa jadi cookies, tag piksel, Flash cookies, beacons web (web beacons mangrupakeun gambar éléktronik anu bisa dipaké dina surelek kami dilacak) atanapi neundeun lokal lianna disadiakeun ku panyungsi anjeun atanapi aplikasi nu dimaksudkeun (koléktif "Cookies"). Urang make Cookies ieu ngakuan maneh sakumaha sudagar a; ngaropea jasa urang, eusi, jeung komunikasi; ngukur éféktivitas komunikasi; ngabantu mastikeun yén kaamanan akun Anjeun teu compromised; mitigate resiko jeung nyegah panipuan; sarta pikeun ngamajukeun kapercayaan jeung kaamanan sakuliah situs urang jeung jasa urang.
  • Dina raraga ngabantu ngajaga anjeun tina panipuan sarta nyalahgunakeun, informasi profésional sarta bisnis pribadi Anjeun, urang bisa ngumpulkeun informasi ngeunaan anjeun jeung interaksi anjeun kalawan ramatloka kami atawa jasa CompanyHub Platform. Urang ogé bisa jadi evaluate komputer, handphone atawa alat aksés séjén pikeun ngaidentipikasi sagala software jahat atawa aktivitas.

Paké inpormasi dikumpulkeun

tujuan utamana urang dina ngumpulkeun pribadi, informasi profésional sarta bisnis is nyadiakeun Anjeun sareng pangalaman CRM aman, mulus, efisien, sarta ngaropéa. inpo pribadi dikintunkeun ka urang ngaliwatan ramatloka urang bakal dipaké pikeun solely ka:

  • Pribados CompanyHub keur anjeun;
  • Nyadiakeun rojongan customer;
  • Inpo prosés na kirimkeun notices / apdet / panginget ngeunaan rapat anjeun / kontak;
  • Ngabéréskeun sengketa, kumpulkeun waragad, sarta troubleshoot masalah;
  • Nyegah kagiatan berpotensi dilarang atanapi haram, ngalaksanakeun Sarat kami Pamakéan;
  • Ngaropea, ngukur, sarta ngaronjatkeun jasa CompanyHub Platform na eusi, perenah, jeung operasi situs web urang, interfaces, parabot sarta aplikasi;
  • Nganteurkeun eusi sasaran, pamasaran, update jasa notices, sarta nawaran promosi dumasar kana preferensi komunikasi Anjeun;
  • Ngahubungan nu di angka mobile anu disadiakeun ku anjeun, ku cara nempatkeun hiji panggero sora atawa ngaliwatan téks (SMS) atanapi talatah surélék;
  • Kirim surélék pernyataan, invoices, panginget mayar ka anjeun sarta ngumpulkeun pangmayaran ti anjeun

Ngajagi jeung babagi inpormasi

Kumaha Urang Nangtayungan Émbaran anjeun

Urang nyimpen jeung ngolah informasi pribadi anjeun ngaliwatan aplikasi kami hosted on kacida aman "Amazon Awan" server. Data hosting determinations lokasi nu salawasna dumasar kana ngurangan latency na achieving optimal pikeun anjeun sarta pamaké anjeun. Urang ogé geus domain kami didaptarkeun kalawan lisénsi luyu pikeun mastikeun kaamanan wéb. Urang ngajaga inpormasi Anjeun maké ukuran kaamanan fisik, teknis, sarta administrasi pikeun ngurangan resiko tina leungitna, nyalahgunakeun, aksés diidinan, panyingkepan na robahan. Sababaraha safeguards kami nganggo anu firewalls na enkripsi data, kadali aksés fisik ka puseur data kami, sarta kadali informasi aksés otorisasina.

Aturan umum Dina Sharing

Urang ulah ngajual atawa nyéwa, informasi pribadi anjeun profésional sarta bisnis ka pihak katilu unaffiliated keur kaperluan pamasaran maranéhanana tanpa idin eksplisit Anjeun. Urang bisa ngagabungkeun inpo Anjeun gaduh leuwih seueur inpo urang kumpulkeun na make eta pikeun ningkatkeun jeung pribados CompanyHub Platform. Salaku aturan umum, urang make jeung nyingkab informasi anjeun salaku urang yakin penting: (i) di handapeun hukum lumaku, atawa aturan padika pembayaran; (Ii) ngalaksanakeun istilah jeung kaayaan urang; (Iii) ngajaga hak-hak urang, privacy, kaamanan atawa sipat, sarta / atawa nu ngeunaan affiliates kami; jeung (IV) pikeun ngabales requests ti pangadilan, agénsi penegak hukum, agénsi pangaturan, sarta otoritas publik sarta pamaréntah lianna, nu bisa ngawengku otoritas luar nagara anjeun tina tempatna.

Ka saha Urang Dupi nyingkab Data

Urang bisa babagi data pribadi Anjeun kalayan pihak katilu dipercanten kayaning:

  • Anggota pausahaan urang indungna sarta subsidiaries (koléktif kulawarga perusahaan kami) nyadiakeun eusi gabungan, produk, sarta jasa (kawas pendaptaran, transaksi sarta rojongan customer), pikeun mantuan ngadeteksi jeung nyegah meta berpotensi ilegal jeung pelanggaran tina kawijakan urang. Anggota kulawarga perusahaan urang bakal make inpo ieu pikeun ngirim komunikasi pamasaran anjeun ngan lamun geus dipundut jasa maranéhanana.
  • Urang babagi data kalayan badan dunya yén urang ngontrol, nu dikawasa ku kami, atawa anu dina kontrol umum urang, nyadiakeun jasa urang.
  • Urang babagi inpormasi kalawan panyadia ladenan nu mantuan kami nyadiakeun jasa urang. panyadia ladenan ngabantu urang ku hal kawas processing mayar (ie panyadia pamayaran, gateways mayar), ramatloka hosting, analisis data, téhnologi informasi sarta infrastruktur patali, layanan palanggan, pangiriman email, sarta panyadia auditing jsb Service dina kontrak anu mantuan jeung operasi bisnis urang , kayaning pencegahan panipuan, marketing, sarta jasa téhnologi. kontrak urang ngarahkeunnana yén propaider laden ieu ngan ngagunakeun informasi anjeun dina sambungan jeung jasa aranjeunna nedunan pikeun urang teu for teu ngabantuan sorangan atawa di palanggaran kawijakan privasi urang.
  • Kalawan penegak Hukum, pajabat pamaréntah, atanapi pihak katilu sejenna nurutkeun ka tepina a, urutan pangadilan, atawa prosés légal séjén atawa sarat lumaku ka kami atawa salah sahiji affiliates kami; nalika kami kudu bet kitu sasuai jeung hukum; atawa lamun urang yakin, dina kawijaksanaan budi urang, yén panyingkepan tina pribadi, informasi profésional sarta bisnis perlu pikeun nyegah ngarugikeun fisik atawa rugi finansial, ngalaporkeun disangka aktivitas ilegal atawa nalungtik pelanggaran sejenna.

hak Anjeun

  • Anjeun bébas menta urang iraha wae keur modifying, mindahkeun jeung / atanapi mupus / erasure inpormasi anjeun disimpen kalayan kami ku ngirim surelek ka support@companyhub.com. Urang wajib ngolah unggal pamundut anjeun, tunduk kana kawijakan ingetan kami sakumaha disebutkeun di handap,
  • Anjeun bébas nampik Cookies urang lamun panyungsi anjeun atanapi browser nambahkeun-on idin, iwal Cookies urang diwajibkeun pikeun nyegah panipuan atawa mastikeun kaamanan jaba urang ngontrol. Sanajan kitu, nyirorot Cookies urang bisa ngaganggu pamakéan Anjeun tina ramatloka urang jeung / atawa fitur jasa urang.
  • Mun anjeun teu hayang nampa komunikasi pamasaran kami atawa ilubiung dina promosi urang, turutan arah nu bisa jadi disadiakeun dina komunikasi pikeun milih kaluar komunikasi sapertos di hareup.

DATA ingetan

Irrespective of pamundut anjeun pikeun ngahapus tina inpo pribadi Anjeun ti server kami, urang bisa kudu nahan data pribadi keur jaman kayaning kudu minuhan kawajiban urang dina Sarat Paké iwal periode ingetan deui anu diperlukeun atawa diijinkeun ku hukum, tunduk kana urang minuhan tanggung jawab kami outlined di Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kieu sepanjang waktos. Pikeun bisa ngahontal kaluar pikeun urang pikeun sagala queries dina hal ieu.

SYARAT PANGGUNAAN

pamakéan Anjeun produk urang jeung jasa, sarta sagala sengketa timbul ti aranjeunna, nunut ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ogé Sarat kami Pamakéan. Mangga buka Sarat kami Pamakéan nu ngécéskeun istilah séjén jajahan pamakéan produk jeung jasa urang.

Ku narima kawijakan ieu, anjeun satuju kana kawijakan pendataan, kawijakan tur pamakéan kawijakan cookie ingetan kami salaku nyatakeun di kawijakan ieu. Pikeun patarosan atanapi masalah, mangga ngahubungan Service Palanggan / Privasi di support@companyhub.com.

Nyokot 15 mnt numpak tina CompanyHub tur jadi siap jadi thrilled

Hayu urang Coba Ieu 14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Awards
×

Mangga eusian rinci ka meunang bedah